Vacatures

IT Engineer

We zijn op zoek naar een getalenteerde IT Engineer om ons team te versterken. Als IT Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van IT-infrastructuur en applicaties. Je werkt samen met andere IT-professionals om ervoor te zorgen dat onze systemen en applicaties effectief en efficiënt werken en bijdragen aan het succes van onze organisatie.

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van IT-infrastructuur en applicaties. Dit omvat het bouwen, configureren van hardware/ software, het oplossen van problemen met systemen en applicaties, het integreren van verschillende systemen en applicaties en het adviseren van de organisatie over mogelijke oplossingen voor IT-gerelateerde problemen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het documenteren van IT-infrastructuur, applicaties en het bieden van technische ondersteuning aan andere IT-professionals. Een IT Engineer heeft kennis van verschillende besturingssystemen, netwerkprotocollen, virtualisatie en cloud computing. Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden en uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden zijn belangrijk voor deze functie.

Waarom iAUTOMATION?

iAUTOMATION is een team van specialisten op het gebied van operational technology, information technology en proces automation. Het team bestaat voornamelijk uit software engineers die productiebedrijven ondersteunen in het maken en onderhouden van software voor hun productieproces, dataverwerkingsproces en dataveiligheid.

Er heerst een relaxte, prettige, vrije sfeer waarin wij het heel belangrijk vinden dat iedereen zich prettig voelt en met plezier naar werk gaat. Iedereen respecteert elkaar en geeft elkaar de ruimte om te leren. Het is officieel geen familiebedrijf, echter voelt dit wel zo.

De leeftijd van ons team van vijftien mensen ligt tussen de 20 en 40. We gaan zeer regelmatig met zijn allen eten of iets anders leuks doen, en lunchen altijd samen. Op vaste dagen bestellen we eten en verwachten wij dat het hele team vanaf kantoor werkt.

Wat biedt de functie?

Bij iAUTOMATION hebben medewerkers 28 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur naar rato berekend. Het salaris is afhankelijk van ervaring en zelfstandigheid in werkzaamheden.

iAUTOMATION wil jou graag verder helpen in je cariere, en wij begrijpen dat we samen met jou een ontwikkeling door gaan maken. Bij iAUTOMATION zien wij daar ook juist de uitdaging, wij helpen graag bij het ontwikkelen van jouw talent.

Wij zijn opzoek naar iemand voor 40 uur. 

Welke kennis en ervaring vragen wij?

Wij zoeken een echte aanpakker die vrolijk, open, eerlijk, en stressbestendig is. Wij vragen kennis van Virtualisatie, SQL en IT in het algemeen. Een achtergrond in de elektrotechniek is een plus. Wij verwachten minimaal een MBO+ werk en denk niveau met een grote interesse in industriële automatiseringssystemen en de IT platformen waar deze op draaien.

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Ben je niet bang om de telefoon te pakken? Bel onze directeur Joep van Heumen op 0885225000 op ieder moment van de dag. Je mag natuurlijk ook even een LinkedIn berichtje sturen of het onderstaande contact formulier invullen.

Samen plannen we dan een korte kennismaking via videobellen of bij ons op locatie in Oldenzaal. Één ontmoeting op locatie is meestal genoeg. Hebben we een goede klik? Dan zullen wij jou een passend aanbod doen en mag je bij ons komen werken.