OVER ONS

Visie

Vanauit een klantgerichte instelling wordt er gewerkt aan een optimale oplossing voor uiteenlopende productielijnen. Goed luisteren en meedenken is hierin belangrijk. De volgende eigenschappen van iAUTOMATION zijn van toepassing: expertise, flexibel, daadkrachtig, sociaal en meedenkend.

Over iAUTOMATION

iAUTOMATION is de automatiseringsspecialist die zich richt op de Proces Automatisering, Operationele Technologie en de koppeling tussen deze 2 werkvelden.

Met uitgebreide kennis van PLC besturingstechniek en het OT domein is iAUTOMATION een volwassen partner waar u wat aan heeft.

iAUTOMATION verzorgt complete projecten voor de industriële automatiseringswereld met consultancy en engineering op maat.

Met de vele jaren ervaring in de automatiseringswereld zorgen wij samen voor een succesvolle afronding van uw project!

Onze Partners

Hewlett Packard Enterprise

HP Enterprise is onze business partner voor alle servers, switches, SAN’s en de meeste fysieke hardware die wij voor onze omgevingen gebruiken. iAUTOMATION is business partner van HPE, en kan u onderstuenen bij het installeren, configureren, ontwerpen en leveren van alle HPE systemen en onderdelen.

VMWare

VMWare is onze partner voor virtualisatie software en SDDC management. iAUTOMATION heeft technical solution professionals die u kunnen bijstaan in het adviseren, installeren, configureren, ontwerpen en inkopen van virtualisatie en cloud technologie.

Microsoft

Microsoft is onze leverancier van besturingssystemen voor IT en Industriële IT omgevingen. iAUTOMATION gebruikt microsoft producten voor ons eigen MES systeem, maar ook voor de virtuele systemen. iAUTOMATION heeft kennis van het microsoft SDDC systeem, cloud platfrom, en traditionele server – client omgeving. Wij kunnen uondersteunen met advies, installatie, configuratie en service van alle microsoft producten.

Trend Micro

Trend Micro is onze partner op het gebied van anti-virus en beveiligingssoftware. iAUTOMATION gebruikt Trend Micro software in ons virtualisatie concept, wij kunnen u dan ook goed adviseren bij uw cyber security vragen. iAUTOMATION heeft consultants die zich in ISA99 en cyber security hebben gespecialiseerd, en kunnen samen met de Trend Micro beveiligingssoftware tot een complete oplossing komen voor uw organisatie.

Werken bij iAUTOMATION?

Open sollicitaties stellen wij altijd op prijs! Wil je meer over ons weten of kennis maken? Neem gerust contact met ons op.