OVER ONS

Visie

Vanauit een klantgerichte instelling wordt er gewerkt aan een optimale oplossing voor uiteenlopende productielijnen. Goed luisteren en meedenken is hierin belangrijk. De volgende eigenschappen van iAUTOMATION zijn van toepassing: expertise, flexibel, daadkrachtig, sociaal en meedenkend.

Over iAUTOMATION

iAUTOMATION is de automatiseringsspecialist die zich richt op de Proces Automatisering, Operationele Technologie en de koppeling tussen deze 2 werkvelden.

Met uitgebreide kennis van PLC besturingstechniek en het OT domein is iAUTOMATION een volwassen partner waar u wat aan heeft.

iAUTOMATION verzorgt complete projecten voor de industriële automatiseringswereld met consultancy en engineering op maat.

Met de vele jaren ervaring in de automatiseringswereld zorgen wij samen voor een succesvolle afronding van uw project!

Onze Partners

Fortinet

Fortinet is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde netwerkbeveiliging. Alle firewall- en netwerksecurity producten van Fortinet werken samen als één intelligente geïntegreerde security infrastructuur om te beschermen tegen moderne cyberdreigingen. 

VMWare

VMWare is onze partner voor virtualisatie software en SDDC management. iAUTOMATION heeft technical solution professionals die u kunnen bijstaan in het adviseren, installeren, configureren, ontwerpen en inkopen van virtualisatie en cloud technologie. 

Dell

Naast het produceren van personal computers (waarin zij een van de grootste ter wereld zijn en marktleider in de Verenigde Staten), produceert Dell ook servers, werkstations, hardware voor netwerken, pda’s, software, televisietoestellen, monitoren, printers en tot eind 2012 nog smartphones.

XTone

TXOne Networks biedt OT-native all-terrain cybersecurity-oplossingen die de betrouwbaarheid en veiligheid van ICS-omgevingen garanderen via de OT zero trust-methodologie. Ze werken samen met leiders om praktische benaderingen voor cybersecurity te creëren.

Microsoft

Microsoft is onze leverancier van besturingssystemen voor IT en Industriële IT omgevingen. iAUTOMATION gebruikt microsoft producten voor ons eigen MES systeem, maar ook voor de virtuele systemen. iAUTOMATION heeft kennis van het microsoft SDDC systeem, cloud platfrom, en traditionele server – client omgeving. 

Hewlett Packard Enterprise

HP Enterprise is onze business partner voor alle servers, switches, SAN’s en de meeste fysieke hardware die wij voor onze omgevingen gebruiken. iAUTOMATION is business partner van HPE, en kan u onderstuenen bij het installeren, configureren, ontwerpen en leveren van alle HPE systemen en onderdelen.

Werken bij iAUTOMATION?

Open sollicitaties stellen wij altijd op prijs! Wil je meer over ons weten of kennis maken? Neem gerust contact met ons op.