ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

Diensten

Diensten

iAUTOMATION is een dienstverlener in de Industriële automatisering en ICT markt, die zich vooral specialiseert in het toepassen van product en technische kennis  binnen projecten en consultancy werkzaamheden. Bij iAUTOMATION vinden we dat het succesvol uitvoeren van technische projecten vooral ligt bij de techische kennis van de betrokken mensen. Daarom doet iAUTOMATION er alles aan om altijd up-to-date te zijn met de technische kennis binnen ons bedrijf

Turn-key projecten zorgen ervoor dat u compleet ontzorgt wordt en iAUTOMATION het project voor u starten en afronden zodat u door kan gaan met uw core business.

Proces automatisering is één van de belangrijkste competenties van iAUTOMATION. iAUTOMATION heeft meer dan 35 jaar verzamelde ervaring in Proces Automatisering en is daarom een zeer geschikt partner voor al uw automatiseringswerk.

Project management bij iAUTOMATION is gebaseerd op PRINCE2, AGILE en GAMP. U kunt er op vertrouwen dat uw project op een gecontroleerde manier plaats vind.

iAUTOMATION heeft een groot aantal product en project specialisten die uw project als consultants kunnen ondersteunen. U hoeft hierdoor geen specialisten in dienst te nemen, maar u kunt ze op project basis inhuren.

Onderhoud en service kunt u bij iAUTOMATION op contract basis en op pay per cure basis inkopen.

iAUTOMATION heeft een groot aantal software engineers die ook direct op uw project ingezet kunnen worden.

iAUTOMATION kan op vele verschillende vlakken ook uw personeel trainen en up-to-date houden van de nieuwst ontwikkelingen in de industrie.