Vacatures

Controls Engineer

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Controls Engineer om ons team te versterken. Als Controls Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren, testen en onderhouden van geautomatiseerde systemen en processen. Je zorgt ervoor dat onze machines en systemen optimaal presteren en draagt bij aan de efficiëntie en productiviteit van onze productielijnen.

Wat ga je doen

Als Controls Engineer heb je een belangrijke rol in het optimaliseren van de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van productielijnen en machines. Je werkt vaak samen met andere technische professionals en moet communiceren met andere afdelingen binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de besturingssystemen naadloos integreren met de andere bedrijfsprocessen.

In de praktijk betekent dit dat je bijvoorbeeld:

  • Besturings- en regelsystemen ontwerpt en programmeert voor machines en productielijnen.
  • Sensor- en actuatortechnologie selecteert en implementeert.
  • Samenwerkt met andere technische disciplines om te zorgen dat de besturingssystemen van verschillende machines en apparatuur op elkaar zijn afgestemd.
  • Testprocedures opstelt om de prestaties van de besturingssystemen te evalueren.
  • Verantwoordelijk bent voor het onderhoud en reparatie van de besturingssystemen en eventuele storingen oplost.
  • Onderzoekt en implementeert nieuwe technologieën op het gebied van besturingssystemen en automatisering.

Waarom iAUTOMATION?

iAUTOMATION is een team van specialisten op het gebied van operational technology, information technology en proces automation. Het team bestaat voornamelijk uit software engineers die productiebedrijven ondersteunen in het maken en onderhouden van software voor hun productieproces, dataverwerkingsproces en dataveiligheid.

Er heerst een relaxte, prettige, vrije sfeer waarin wij het heel belangrijk vinden dat iedereen zich prettig voelt en met plezier naar werk gaat. Iedereen respecteert elkaar en geeft elkaar de ruimte om te leren. Het is officieel geen familiebedrijf, echter voelt dit wel zo.

De leeftijd van ons team van vijftien mensen ligt tussen de 20 en 40. We gaan zeer regelmatig met zijn allen eten of iets anders leuks doen, en lunchen altijd samen. Op vaste dagen bestellen we eten en verwachten wij dat het hele team vanaf kantoor werkt.

Wat biedt de functie?

Bij iAUTOMATION hebben medewerkers 28 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur naar rato berekend. Het salaris is afhankelijk van ervaring en zelfstandigheid in werkzaamheden. 

iAUTOMATION wil jou graag verder helpen in je cariere, en wij begrijpen dat we samen met jou een ontwikkeling door gaan maken. Bij iAUTOMATION zien wij daar ook juist de uitdaging, wij helpen graag bij het ontwikkelen van jouw talent.

Wij zijn opzoek naar iemand voor 40 uur.

Welke kennis en ervaring vragen wij?

Wij zoeken een echte aanpakker die vrolijk, open, eerlijk, en stressbestendig is. Enige kennis van PCS7, WinCC, Rockwell, Wonderware, TIA Portal en Step 7. Een achtergrond in de elektrotechniek is een must en een achtergrond in de ICT is een pluspunt.

Welke kennis en ervaring vragen wij?

Ben je niet bang om de telefoon te pakken? Bel onze directeur Joep van Heumen op 0885225000 op ieder moment van de dag. Je mag natuurlijk ook even een LinkedIn berichtje sturen of het onderstaande contact formulier invullen.

Samen plannen we dan een korte kennismaking via videobellen of bij ons op locatie in Oldenzaal. Één ontmoeting op locatie is meestal genoeg. Hebben we een goede klik? Dan zullen wij jou een passend aanbod doen en mag je bij ons komen werken.