Vacatures

Directie Assistent

Houd je van een veelzijdige baan waarbij jij alles regelt dat er in een klein bedrijf gebeurt? Dan is deze functie iets voor jou. Als directie assistent bij iAUTOMATION ben jij de eventmanager, afdeling administratie, afdeling urenregistratie, afdeling financiën en afdeling facility in één. Je bent een echte duizendpoot die ervoor zorgt dat iedereen zijn werk goed uit kan voeren.

Wat ga je doen

Jij gaat samen met onze directeuren ons bedrijf draaiende houden. In deze belangrijke rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaken die niet rechtstreeks met projecten te maken hebben.

Denk hierbij aan de organisatie van teamuitjes, de organisatie van zakenreizen inclusief het aanvragen van visa, administratie van de uitvoering van projecten, financiële administratie, het maken van notulen van vergaderingen, het bijhouden van voorraden voor eventueel projecten, het bijhouden van facilitaire voorraden zoals bijvoorbeeld toiletpapier en koffie en het aansturen van externe partijen voor bijvoorbeeld schoonmaak.

Waarom iAUTOMATION?

iAUTOMATION is een team van specialisten op het gebied van operational technology, information technology en proces automation. Het team bestaat voornamelijk uit software engineers die productiebedrijven ondersteunen in het maken en onderhouden van software voor hun productieproces, dataverwerkingsproces en dataveiligheid.

Er heerst een relaxte, prettige, vrije sfeer waarin wij het heel belangrijk vinden dat iedereen zich prettig voelt en met plezier naar werk gaat. Iedereen respecteert elkaar en geeft elkaar de ruimte om te leren. Het is officieel geen familiebedrijf, echter voelt dit wel zo.

De leeftijd van ons team van vijftien mensen ligt tussen de 20 en 40. We gaan zeer regelmatig met zijn allen eten of iets anders leuks doen, en lunchen altijd samen. Op vaste dagen bestellen we eten en verwachten wij dat het hele team vanaf kantoor werkt.

Wat biedt de functie?

Bij iAUTOMATION hebben medewerkers 28 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur naar rato berekend. Het salaris is afhankelijk van ervaring en zelfstandigheid in werkzaamheden. Het salaris zal tussen de €2000,- en €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur liggen, exclusief 8% vakantiegeld.
Je mag tussen de 24 en 32 uur per week werken.

Welke kennis en ervaring vragen wij?

Wij zoeken een echte aanpakker die vrolijk, open, eerlijk, en stressbestendig is. Enige financiële administratieve kennis is echt belangrijk. Bijvoorbeeld kennis van BTW aangiften is een grote pre. Het allerbelangrijkste is dat je een gestructureerd persoon bent.

Welke kennis en ervaring vragen wij?

Ben je niet bang om de telefoon te pakken? Bel onze directeur Joep van Heumen op 0885225000 op ieder moment van de dag. Je mag natuurlijk ook even een LinkedIn berichtje sturen of het onderstaande contact formulier invullen.

Samen plannen we dan een korte kennismaking via videobellen of bij ons op locatie in Oldenzaal. Één ontmoeting op locatie is meestal genoeg. Hebben we een goede klik? Dan zullen wij jou een passend aanbod doen en mag je bij ons komen werken.