ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

Cyber Security

Cyber security

Gegevens veilig houden

Omdat u dagelijks bezig bent met het verslaan van de concurrentie, wilt u uw productie gegeven niet openbaar maken. Daarom is het belangrijk hackers of ander mensen uit uw systemen te houden. Uw gegevens moeten binnen het bedrijf blijven zodat u optimaal kan profiteren van de kennis en kunde binnen uw organisatie.

Beveilig uw proces

Op het moment dat uw proces installaties of de IT omgeving die daar aan gekoppeld is onveilig is kunnen mensen inbreken op uw systemen en de productie beïnvloeden. Dit moet natuurlijk altijd voorkomen worden. Het is daarom van belang dat er om een goede manier omgegaan word met deze systemen. Het is namelijk niet alleen data die gestolen kan worden, ook kan uw productie aangepast worden.

Kans op inbraak reduceren

Wanneer uw productie omgeving met het internet verbonden is, maakt u het Hackers of andere kwaad willende zeer makkelijk uw besturingsomgeving binnen te dringen. Dit kan betrekkelijk makkelijk voorkomen worden, door op strategische punten firewalls te plaatsen of andere aanpassingen te doen.

Dit is echter niet de enige mogelijkheid om een omgeving te beïnvloeden. Vaak begint een beveiligingslek in uw fabriek zelf. Daarom is een goede scan van uw infrastructuur essentieel. Whitelisting, system hardening en virusscanners zijn niet meer weg te denken uit de IT omgeving van de toekomst.

Virussen en Malware

Wanneer een Virus of malware eenmaal op een van de systemen gevonden is, moet er zorgvuldig gekeken worden naar een aantal zaken die buiten het direct onschadelijk maken van het virus, zeker aandacht moeten krijgen.

Voor uw productie omgeving is namelijk 1 ding belangrijk, de kwaliteit van de productie. Daarom is het zeer belangrijk direct te analyseren of het virus of malware invloed uitoefent op uw productie omgeving. Zo ja, wat het virus doet, en hoe dit stop te zetten. Verwijder niet alleen een virus, zorg ook dat de toegebrachte schade hersteld word.

iAutomation oplossing

Bij iAutomation is cyber security een van de belangrijkste aandachtspunten in het huidige klimaat. Wij staan klaar met passende adviezen, standaard oplossingen en gedegen kennis op het gebied van cyber security in de proces automatisering. Volgens onze specialisten kunt u beter een overzicht hebben wat u nog kan verbeteren, dan hopen dat er niets gebeurd.

Om dit te faciliteren heeft iAutomation de 3 belangrijkste inventarisaties nu voor u in kaart gebracht, klaar om door één van onze specialisten te laten uitvoeren.

Virus en Malware beveiliding

Scan: in kaart brengen van alle Pc’s en de benodigde maatregelen om virussen en malware te voorkomen.

 

Beveiliging: Installatie van de geselecteerde software.

  • Deze software wordt separaat inrekening gebracht.

 

iAutomation 1 jaar anti-virus SLA. iAutmation zorgt er gedurende 1 jaar voor dat de software actueel blijft.

  • Veilige Internet verbinding voor remote beheer moet actief zijn.

Netwerk beveiliging

Scan: in kaart brengen van het automatiseringsnetwerk en daar uit volgend veiligheidsrapport.

Beveiliging: Na bespreking van het veiligheidsrapport word een probleem aanpak geformuleerd en uitgevoerd.

  • Software/hardware wordt separaat inrekening gebracht.

iAutomation 1 jaar veiligheidsaudit SLA. iAutomation zorgt er 1 jaar lang voor dat de afgesproken

veiligheidsregels werken zoals dit is vastgelegd

  • Veilige Internet verbinding voor remote beheer moet actief zijn.

Inclusief Virus & Malware beveiligingspakket

Whitelist en Actieve scans

Scan: in kaart brengen van alle Pc’s, netwerk risico’s via een veiligheidsrapport en een gewenste applicatie scan.

Beveiliging: Na analyse van de scans en het bespreken van het veiligheidsrapport wordt een plan van aanpak gemaakt en wordt deze uitgevoerd.

  • Software/hardware wordt separaat inrekening gebracht.

iAutomation 1 jaar cyber security SLA. iAutomation zorgt er 1 jaar lang voor dat de overeengekomen acties in het plan van aanpak gehandhaafd blijven.

  • Veilige Internet verbinding voor remote beheer moet actief zijn.

Inclusief Netwerk beveiligingspakket.

Inclusief Virus & Malware beveiligingspakket