ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

Managed Software Engineering

Integrated Engineering

Beheer uw eigen standard

Met de nieuwe generatie engineering tools kunnen engineering objecten van start tot implementatie in een database gemanaged worden. Dit betekend dat er geen lijsten meer gemaakt moeten worden voor import en export, maar één database houd alle gegevens voor de objecten vast, en stelt ze beschikbaar aan andere processen.

Software die beter wordt

Door dat er één database met gegevens is, kan iedereen binnen het project of de organisatie doorgaan met deze gegevens. Het word zodoende makkelijker om kopieer fouten uit te sluiten. Ook kunnen geleerde lessen uit vorige projecten in de standaarden van de toekomst worden gekoppeld. Dit berekend inzicht in de verbetering, en engineering objecten voor volgende projecten.

Gebruik databases

Omdat projecten al lastig genoeg zijn in de uitvoering, wilt u ervoor zorgen dat data niet door 3 verschillende disciplines moet worden ingevoerd. Tegenwoordig is dat vaak wel zo omdat iedere discipline een andere engineering tool heeft.

Met deze nieuwe tools kan iedereen met dezelfde objecten data werken vanuit één database. Dit heeft als voordeel dat de electrical engineer data ingeeft die daarna door de mensen op site gebruikt kan worden, maar ook direct zichtbaar is voor de software engineer. De software engineer kan deze dan direct in zijn engineering omgeving importeren.

Alles in één systeem

Omdat alle engineers in één systeem werken, kan iedereen de status van eind producten als P&ID, Circuit diagrams en software zien. Ook kunnen deze documenten worden ingezien en de object data worden bekeken.

Het voordeel van geïntegreerd engineeren is echter niet alleen voor grote projecten. Ook als er alleen software gedaan wordt voor een project, kan deze manier van engineeren veel uren besparen. Er kunnen namelijk veel meer standaarden vanuit bibliotheken gebruikt worden, en de projecten kunnen veel makkelijker beheerd worden.

iAutomation oplossing

Bij iAutomation lopen we voor als het gaat om slim en geintegreerd engineeren. Met onder andere ervaring in COMOS, PCS 7 Automation Base, Typical Manager en oudere tools hebben we vele jaren ervaring opgedaan. Denkt u er aan over te stappen op een nieuwe manier van engineeren, kom dan eens met één van onze specialisten praten. Ook hebben wij voor u hier direct al een aantal richtprijzen beschreven.

Software engineering

Virtuele Engineering Omgeving

Engineering Training 1 week

Software en Licenties

Consultancy

  • Voor implemetatie 1 maanden
  • Tijdens implementatie 2 maanden

 

Software en Electrical engineering

Virtuele Engineering Omgeving

Engineering Training 2 weken

Software en Licenties

Consultancy

  • Voor implemetatie 2 maanden
  • Tijdens implementatie 3 maanden

Multi disciplinaire projecten

Virtuele Engineering Omgeving

Engineering Training 6 weken

Software en Licenties

Consultancy

  • Voor implemetatie 4 maanden
  • Tijdens implementatie 8 maanden