ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

Sectoren

Industriële Automatiseringsbranches

Met jaren van ervaring in batch processing en veel kennis van food en beverage processen is iAUTOMATION een zeer goede partner voor uw voedingsmiddelen project.

De Farmaceutische industrie is zeer bekend bij iAUTOMATION, wij verzorgen projecten met volledige GAMP compliancy.

Ook voor de biologische industrie is iAUTOMATION de geschikte partner, door onze kennis van Batch processen en validatie kunnen wij u zeker verder helpen in uw proces automatisering.

iAUTOMATION heeft veel ervaring met projecten in de energie distributie en energie opwekkingsindustrie. Wij kunnen zowel de controls als de regelingen implementeren voor uw locatie.

Voor alle andere industrieën kunt u hier kijken. Omdat iAUTOMATION natuurlijk alle andere industrieën ook ondersteund, hebben wij voor de gehele industrie speciale diensten en producten die wij leveren.

ICT Branches

Voor ICT projecten in het onderwijs is iAUTOMATION één van de beter partners. Wij bieden een complete ontzorging van alle ICT gerelateerde taken voor het onderwijs.

iAUTOMATION heeft een speciaal voor het MKB een aantal voorgeconfigureerde systemen en oplossingen, die u direct kunt inzetten. Hier door kunt u zich volledig op uw core business kan blijven concentreren.

iAUTOMATION assisteert overheden en grote ondernemingen graag met hun ICT projecten. Of het nu om vritualisatie, cyber security of beheer gaat, iAUTOMATION heeft specialisten die uw projecten verder helpen.