ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

VMWare

Software Defined Datacenter

VMWare heeft de kosten en operationele voordelen van server virtualisatie uitgebreid naar het hele datacenter, inclusief netwerk, beveiliging, opslag en beheer.

VMWare heeft uitgebreide en geavanceerde beheer- en automatiseringsmogelijkheden toegevoegd aan het toonaangevende virtualisatieplatform voor een infrastructuur die zich snel aan veranderende omstandigheden kan aanpassen op basis van prestaties, applicatiebehoeften en gebruikerseisen.

Hybrid Cloud

Door het softwaregedefinieerde datacenter uit te breiden tot publieke cloud die worden beheerd door VMware of hun partners, kunnen klanten gebruikmaken van een gemeenschappelijk management, orchestratie-, netwerk- en beveiligingsmodel. Omdat de hybride datacenters de reeds bestaande applicaties en infrastructuur integreren met de volgende generatie applicaties, hebben ze daarmee de mogelijkheid om elke workload overal uit te voeren.

VMWare virtualisatie software

VMware vCenter ™ Server biedt een gecentraliseerd platform voor het beheren van vSphere-omgevingen. VMware vRealize Orchestrator, meegeleverd met VMware vCenter Server, automatiseert taken voor VMware vSphere en maakt orchestratie tussen meerdere oplossingen mogelijk. VMware vRealize Orchestrator stelt beheerders in staat om hun best practices vast te leggen en deze in geautomatiseerde workflows om te zetten..