ennl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

Partners

Overzicht van onze partners

HP Entersprise is onze business partner voor alle servers, switches, SAN’s en de meest fysieke hardware die wij voor onze virtuele omgevingen gebruiken. iAUTOMATION is Business Partner van HPE, en kan u ondersteunen bij het installeren, configureren, ontwerpen en leveren van alle HPE systemen en onderdelen.

VMWare is onze partner voor virtualisatie software en SDDC managment. iAUTOMATION heeft 2 Technical solution Professionals die u kunnen bijstaan in het adviseren, installeren, configurerent, ontwerpen en inkopen van virtualisatie en cloud technologie.

Microsoft is onze leverancier van besturingssystemen voor IT en Industriële IT omgevingen. iAUTOMATION gebruikt microsoft producten voor ons eigen MES systeem, maar wij gebruiken ook microsoft producten voor onze virtuele systemen. iAUTOMATION heeft kennis van het microsoft SDDC systeem, cloud platform, en traditionele server – client omgeving. Wij kunnen u ondersteunen met advies, installatie, configuratie en service van alle microsoft producten.

Trend Micro is onze partner op het gebied van anti virus en beveiligingssoftware. iAUTOMATION gebruikt Trend micro software in ons virtualisatie concept, en wij kunnen u dan ook prima adviseren bij uw cyber security vragen. iAUTOMATION heeft consultants die zich in ISA 99 en Cyber security hebben gespecialiseerd, en kunnen samen met de Trend micro beveiligingssoftware tot een complete oplossing komen voor uw organisatie.

Veeam is onze partner voor data backup, replicatie en beschikbaarheidsoplossingen. iAUTOMATION bied veeam backup en replicatie aan in ons virtualisatie concept, en wij kunnen met Veeam een totale oplossing aanbieden voor bedrijven waar een 100% beschikbaarheid geëist is. iAUTOMATION heeft met Veeam alle oplossingen voor het bedrijf dat altijd operationeel moet zijn.