nl +31 88 52 25 000 Zandbreeweg 12, 7577 BZ Oldenzaal
Certified
PCS7, VMWare, Veeam, HPE
Best in class supplier and solutions expert
#1 Supplier in industrial automation and virtualization solutions

HPE Business Partner

iAUTOMATION is al een lange tijd bezig met het leveren van kennis, en het implementeren van virtuele systemen voor de industrie en kantoor omgevingen. Om dit kracht bij te zetten is iAUTOMATION sinds kort een Business Partner van HP Enterprise. Dit betekend voor iAUTOMATION dat er nog meer mogelijkheden zijn om onder andere producten aan te bieden van HPE. HPE is onder andere producent van de volgende onderdelen:

 • HPE Servers (Proliant rack servers)
 • HPE SAN (MSA, StoreServ, 3PAR, Nimble)
 • HPE NAS (3PAR)
 • HPE Routers (MSR)
 • HPE Switches (Flex Fabric, Office Connect)
 • Aruba Switches (2930F, 3810M, wireless AP)
 • Aruba Software (Aruba Central)
 • HP Thin clients, laptops, client computers

In combinatie met de ervaring van iAUTOMATION op het gebied van industriële omgevingen, Microsoft oplossingen als domain controllers, terminal servers, Hyper-V, VMware ESX en PLC connecties naar virtuele machine is iAUTOMATION de meest geschikte partner voor virtualisatie in de industrie.

iAUTOMATION heeft op dit moment 2 certified HPE sales engineers die u kunnen helpen met alle vragen die u heeft aangaande server, switches, SAN of complete hybrid-IT en Intelligent Edge oplossingen voor uw organisatie.

HP Enterprise en iAUTOMATION, IT voor industrie.

Over iAUTOMATON

iAUTOMATION is een automatiseringsspecialist die zich richt op industriële automatisering, ICT en de koppelingen tussen deze twee werkvelden. Met vele jaren ervaring in de industriële automatisering en ICT wereld is iAUTOMATION een volwassen partner waar u wat aan heeft.

iAUTOMATION verzorgt complete projecten voor de industriële automatiseringswereld met een specialiteit in PCS 7 consultancy en engineering. Maar ook andere systemen zijn bij ons bekend en kunnen door iAUTOMATION geïmplementeerd worden. 

Met kennis van virtualisatie, netwerken, domeinen en ICT beheer is iAUTOMATION ook een zeer geschikte partner voor al uw ICT vragen en projecten. Wij zullen u altijd met veel enthousiasme en kennis bijstaan in uw projecten, en proberen onze klant te ontzorgen door pro actief en positief uw project aan te pakken.

  About the author

  Dennis is Technical Director at iAUTOMATION, where he is responsible for all the technical queries and technical solutions that iAUTOMATION provide. Dennis also helps customers and the iAUTOMATION consultants with the technical side of projects and designs. Dennis has a lot of experience with process control systems and IT infrastructure, this is why his experience is key in projects that include both these areas of expertise like MES, virtualization and process automation projects.

  Leave a Reply